10 Ιουνίου 2014

 Αντάμωμα Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά




H εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά φέτος είχε πρωτοφανή προσέλευση. Έγινε με διστακτικότητα στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, ενώ επί σειρά ετών γινόταν στην Πάρνηθα. Ήταν μια εκδήλωση οργανωμένη από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας. Υπήρχαν για πρώτη φορά πάνω
από 300 τραπεζοκαθίσματα τα οποία δυστυχώς δεν έφθασαν διότι δεν περίμενε κανένας τόσο μεγάλη προσέλευση. Συμμετείχαν οι αδελφότητες Αετόπετρας, Δεσποτικού, Φωτεινού, Κουρνόραχης, Σουλόπουλου, Γρανιτσοπούλας, Βασιλόπουλου, Ιερομνήμης, Κουκλιών, Λίθινου, Ράικου, Δαφνόφυτου και Καταρράκτη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Οικονόμου, οι Αντιπρόεδροι Σωτήρης Κολιούσης και Κώστας Κωνής, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Ζηκόπουλος  και τα μέλη του Δ.Σ της ΠΣΕ, Μαρίνα Τζάκου, Ελένη Ντάσιου και Μένια Βαζούκη. 
Προσφέρθηκαν λουκούμια και τσίπουρο σε όλο τον κόσμο, υπήρχαν σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά. Ο χορός ήταν μόνιμα σε 2 κύκλους.  Όλος ο κόσμος χόρεψε και γλέντησε μέχρι αργά το βράδυ με την καταπληκτική ηπειρώτικη ορχήστρα του εξαίρετου κλαρινίστα Βασίλη Τόλη. Πολλές ευχαριστίες στα παιδιά από το Δαφνόφυτο για την καντίνα που διέθεσαν και διαχειρίστηκαν. Και του χρόνου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου