10 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΛΙΟΥΣ- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ 24/10 - 28/10 !!!

Λίγες μέρες περάσανε, από τη στενάχωρη για τους περισσότερους, αποχώρησή μας από το χωριό. Κάτι οι δουλειές , για όσους τυχερούς τις έχουν ακόμα, κάτι οι προετοιμασίες των παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά, έκαναν πολλούς από εμάς, αν όχι όλους, να σιχτιρίζουν την ώρα του αποχωρισμού. Αφήσαμε πίσω φίλους, συγγενείς, αλλά κρατήσαμε μέσα μας όμορφες αναμνήσεις, από όσα ζήσαμε και φέτος, τις λίγες μέρες της απόδρασης από τις πόλεις μας . Σίγουρα κανείς δε επέστρεψε με τη θέλησή του. Εξαναγκαστήκαμε. Μήπως όμως δε πρέπει να το βάζουμε κάτω και να απογοητευόμαστε;

Η Αδελφότητά μας, για μια ακόμη φορά φροντίζει, να δώσει τη χαρά σε όλους ώστε η επόμενη επίσκεψή μας στο χωριό να μην είναι πολύ μακριά. Να είναι κάτι σαν φθινοπωρινή εξόρμηση στη φύση. Στη φύση που μοναδικά στο χωριό μας, αναδεικνύεται. 

Με αρκετές για όσους αντέχουν δραστηριότητες.

Σε κοινή συνάντηση των ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Αδελφότητας , εκτιμήθηκε ότι : ενώ στο χωριό μας παράγουμε και καταναλώνουμε αρκετή ποσότητα Τσίπουρου, θά πρεπε κάποτε να αρχίσουμε να το γιορτάζουμε. 
Να κάνουμε δηλαδή μια ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ.
Καταλληλότερη ημερομηνία προσδιορίστηκε για φέτος το βράδυ της 26/10.
Έτσι λοιπόν μια τετραήμερη εκδρομή από 24/10 και επιστροφή την 28/10 θα είναι ότι καλύτερο για να νοιώσουμε όλοι μας διαφορετικά. 
Σχεδιάζουμε όμως, εκτός από την εμπειρία της απόσταξης του Τσίπουρου, να δώσουμε την ευκαιρία στο Πεζοπορικό τμήμα της Αδελφότητας να μας ανεβάσει ψηλά.
Πάνω από το χωριό μας. Στα μονοπάτια του Κασιδιάρη. Τα περισσότερα βέβαια έχουν καλυφτεί. Εδώ θα δείξουν τις ικανότητές τους οι πεζοπόροι μας. Θα αναδείξουν τα παλαιά μονοπάτια. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που θα θελήσουν στο μέλλον να επισκεφτούν το χωριό μας και να απολαύσουν και αυτοί τις ομορφιές του και τις υπέροχες ορεινές διαδρομές. 
Δε νομίζεται ότι αξίζει η προσπάθεια ;
https://www.youtube.com/watch?v=1CT1awTLGpk&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου